Team

Akkolade is een HR netwerkorganisatie in de gezondheidszorg. Vanuit ons netwerk in de zorg verbinden wij medewerkers op basis van hun kwaliteiten aan de identiteit van de organisatie en dragen hiermee bij aan duurzame en succesvolle arbeidsrelaties in de zorg.

LinkedIn pagina
Home » Team

Akkolade Vast


Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door ze te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg en welzijn sector, waar ze een vaste baan krijgen.

Wij staan voor samenwerking. We vinden het opbouwen van een relatie met onze klanten en kandidaten erg belangrijk. We leveren maatwerk en geven integer en betrouwbaar advies aan zorgprofessionals en werkgevers.

Akkolade Projects


In de zorg wordt hard gewerkt. Door de dagelijkse drukte komt soms de kwaliteit van zorg onder druk te staan binnen de zorgteams.

Akkolade Projects zet projectverpleegkundigen in om afspraken en protocollen rondom cruciale zorgprocessen te evalueren en te optimaliseren. 

Deze projectverpleegkundigen voorkomen dat zorgteams in een vicieuze cirkel belanden. 

Akkolade International


Akkolade International verbindt zorgprofessionals aan internationale werkgevers in de zorg en welzijn sector.

Zorgprofessionals kunnen zo hun grenzen verleggen en zichzelf verder ontwikkelen. Maar deze zorgprofessionals dragen ook bij aan de verdere ontwikkeling van de wereldwijde gezondheidszorg. Tijdens het proces bieden wij de begeleiding die nodig is om internationaal aan de slag te gaan.

Het team

Werken bij Akkolade

Facts & stats

2010
Opgericht
450
Aangesloten klanten
2500
Ambassadeurs
12500
Netwerk van zorgprofessionals

Gratis loopbaanadvies